Bărbat accidentat grav într-o pădure din Bichigiu! Intervenţia de salvare este îngreunată de drumul impracticabil. Victima va fi transportată la spital cu elicopterul SMURD

511

Un bărbat s-a accidentat grav, în urmă cu circa o oră, într-o pădure din localitatea Bichigiu, după ce a fost lovită de un lemn. Echipajele de salvare intervin foarte greu, deoarece zona, care se află la circa 2 km de centrul localităţii, pe vale, în partea dreaptă a drumului principal, este aproape impracticabilă.

Potrivit ISU, în acest moment, echipajele parcurg ultima parte a itinerariului de deplasare pe jos, zona este impracticabilă autospecialelor de intervenție, inclusiv pentru ATV-uri sau mașini de teren de la SVSU.

„Urmează să ajungă la victimă dintr-un moment în altul. Concomitent, a fost alertat și elicopterul SMURD care va prelua bărbatul din apropierea locului incidentului. Pe baza coordonatelor oferite de către dispeceratul integrat ISU-SAJ, elicopterul va putea prelua victima cu ajutorul troliului din dotarea acestuia. Din ultimele date, bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani este inconștient”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

LĂSAȚI UN MESAJ