Au vrut să fure, dar nu le-a mers

63

Un bărbat din Sigmir a crezut că va trece neobservat după ce a furat un acumulator de la o maşină parcată pe o străduţă din municipiu. Vigilenţa poliţiştilor i-a stricat însă socotelile.

Alţi doi tineri din Lechinţa, unul fiind minor, au furat un moped însă oamenii legii au pus  mâna pe ei.

 

Potrivit I.P.J.  în data de 10 mai a.c poliţistii bistriţeni au surprins în flagrant un bărbat de 53 de ani din Sigmir care încerca să sustragă un acumulator de la un autovehicul staţionat pe una din străzile municipiului Bistriţa. Acesta venise în oraş cu scopul de a cumpăra un acumulator,dar în drum spre magazin un autoturism i-a făcut cu ochiul şi omul s-a gândit că o economie nu ar fi de neglijat şi a început să meşterească sub capota autoturismului. Din nefericire pentru el un echipaj de politie l-a surprins în flgrant.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

 

De asemenea, doi tineri din Lechinţa de 18 şi respectiv 14 ani, în seara de 22 aprilie, au sustras din curtea unei case un moped. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, aceştia au fost identificaţi, prejudiciul fiind recuperat, iar mopedul restituit proprietarului. Celor doi li s-a deschis dosar penal pentru furt calificat.

 

Marius Vasilică

LĂSAȚI UN MESAJ