Arestari in cazul sefului de post ucis în 4 ianuarie /Reacție a IPJ Bistrița-Năsăud

1152

Doi fraţi din Vişeu de Jos au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, aceştia fiind suspectaţi de uciderea şefului de post din comună, agentul şef Gheorghe Nistor.

Cei doi fraţi din Vişeu de Jos, reţinuţi, sâmbătă, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

“Principalii suspecţi în cazul omorului săvârşit în data de 4 ianuarie a.c., a cărei victimă a fost şeful de post din localitatea Vişeu de Jos, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureş transmis sâmbătă seara.

Decizia de arestare a fost luată de magistraţii Tribunalului Maramureş.

Polițiștii Bistrițeni și-au prezentat și ei respectul pentru familia lui Gheorghe Nistor. Ieri, 8 ianuarie, în semn de recunoştinţă şi respect, timp de un minut, toţi poliţiştii bistriţeni au încetat orice activitate şi au păstrat un moment de reculegere, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu, s-au oprit şi au aprins rampele luminoase şi sistemul acustic.

Colectivul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud îşi exprimă regretul profund şi transmite sincere condoleanţe familiei.Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.


Ziua de 04 ianuarie 2017 va rămâne o zi tristă în memoria polițiștilor maramureșeni.  Unul dintre cei mai apreciați polițiști, agentul șef principal Nistor Gheorghe, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit decedat în sediul instituției unde își desfășura activitatea.

Nistor Gheorghe a pus mult suflet pentru adevăr, a iubit oamenii și a avut un adevărat cult pentru dreptate. În urma lui rămâne familia îndurerată, colegii și prietenii care își vor aminti de omul exemplar, despre împlinirile și realizările sale.

Sub coordonarea procurorului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care acesta a decedat.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș exprimă regretul profund și este alături de familia greu încercată.

Polițiștii maramureșeni transmit sincere condoleanțe și sunt alături de familie în speranța că Bunul Dumnezeu îi va da putere să trece peste această grea încercare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ