Arădean, rămas fără pomi de Crăciun în Bistriţa-Năsăud! Ce amenzi au mai aplicat poliţiştii

342
ARHIVA

În weekend, pe raza Secțiilor de Poliție Rurală Prundu Bârgăului, Năsăud și Sîngeorz-Băi au fost organizate și desfășurate acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 10.000 lei și confiscată cantitatea de 5 mc material lemnos și 5 pomi de Crăciun.

 

Potrivit IPJ BN, în cadrul acțiunilor desfășurate pe linia controlului circulației materialului lemnos, polițiștii l-au depistat în trafic pe un bărbat, de 46 de ani, din Tiha Bîrgăului, care transporta material lemnos, fără proveniență legală și ale căror capete erau vopsite  pentru a crea aparența aplicării unui dispozitiv de marcare. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și s-a dispus confiscarea materialului lemnos.

 

De asemenea, pe DN 17 D, polițiștii din Beclean l-au depistat în trafic pe un bărbat, de 45 ani, din județul Arad, care transporta cu o autoutilitară 0,5 mc material lemnos și 5 pomi de Crăciun, pentru care nu avea documente legale. Bărbatul a fost sancționat contravențional iar pomii de Crăciun și materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ