Angajați CFR suspecți pentru furt de motorină

401

Unii din angajații CFR-ului sunt suspectaţi că au furat și vândut motorină din locomotive. Percheziţiile au loc astăzi, la depourile CFR din Cluj-Napoca, Satu Mare şi Jibou.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca, fac, miercuri, trei descinderi la trei puncte de lucru ale unei societăţi de transport pentru a identifica şi ridica documente ce pot constitui probe în două dosare penale cu privire la comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals intelectual, de către angajaţi ai firmei în cauză, potrivit News.ro.

Acţiunile se derulează pe raza localităţilor Cluj-Napoca, Satu Mare şi Jibou.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016-2017, persoanele vizate ar fi efectuat mai multe alimentări cu combustibil ale locomotivelor ce tractează trenurile de călători şi automotoarele, fără a avea aprobările necesare şi fără justificare temeinică, existând suspiciuni de însuşire şi traficare a combustibilului astfel alimentat.

1 COMENTARIU

  1. Abia acuma ati constatat asta ? Pai, in veci… toate vagoanele care duc substante petroliere cu trenul, toate au plumburile si sigiliile rupte si toate se dau pe seama faptului ca transporturile nu sunt pazite de absolut nimei prin garile unde trenul opreste si cine credeti ca recunoaste ca a rupt intentionat un anume sigiliu ? Dar, este un perpetuum mobile de „smechereli” si hotzii… , pentru ca de la statiile de „umplere” intotdeauna se pun cantitati in plus su stirea destinatarilor… pentru a face bani neautorizati… care se impart intre aceste „parti”… iar CFR-istii stiu asta… si de acolo… „fura” si ei… putin de ici, putin de colo… si asa a fost de cand e CFR-ul CFR… !
    De unde credeti dvs ca aveau toti cei de la „ravizia de vagoane ” si alti CFR-isti… de la „miscare ori comercial ” de vanzare benzina si motorina , atat pe vremea „mitraliatului ” Ceausescu precum si in prezent, ca doara n-au „izvoare ” de tzitzei la ei in curte ?!

LĂSAȚI UN MESAJ