Andrei Vieriu, ginerele lui Ioan Ţintean, noul şef al LDP SA! Deocamdată interimar

1525

Mircea Andrei Vieriu, ginerele vicepreşedintelui Conisliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, este începând de marţi, nou director general al SC Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) SA, după ce Lucian Cherecheş a demisionat din funcţie. Deocamdată Andrei Vieriu va conduce firma al cărui acţionar unic este Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, din postura de director general interimar. 

 

Mircea Andrei Vieriu este angajat la LDP SA din ianuarie 2015, ocupând funcţia de director tehnic. Aproximativ două luni mai târziu a devenit şi membru al Consiliului de Administraţie al firmei el luând locul lui Andrei Rusu, care se pensionase în luna februarie, după cum a scris Gazeta de Bistriţa AICI.

Inginer constructor de meserie, Mircea Andrei Vieriu a fost angajat, în perioada iunie 2009 – februarie 2013, la una din firmele binecunoscute din Bistriţa-Năsăud – SC CML.RO, ca şef punct de lucru.

Din februarie 2013 şi până la venirea sa în LDP SA, Mircea Andrei Vieriu a fost angajatul unei firme din Aleşd, judeţul Bihor – H&H Gebruder Haider SRL – ce aparţine unui cetăţean austriac, HubertHaider. Funcţia deţinută de Vieru, potrivit CV-ului său a fost cea de „manager pe România”.

Lucian Cherecheş a demisionat din funcţie, optând pentru domeniul privat. Acesta a lucrat la LDP din 1 octombrie 1997, debutând ca economist, ocupând ulterior funcţia de şef Serviciu financiar, din 2009 fiind, intercalat, director economic şi director general.

 

LĂSAȚI UN MESAJ