ANAF videa droguri cu 25 de bani/pliculetul. Dezvaluirile celor de la DIICOT…

635

Toate cele peste 900 de plicuri de „îngrăşăminte” ridicate de DIICOT de la magazinul ANAF din Târgu Jiu sunt droguri, arată analiza chimică realizată la un laborator de specialitate la cererea DIICOT. „A venit raportul preliminar. Sunt droguri de risc şi mare risc, dar cu menţiunea că ele la momentul acela (al confiscării – n.r.) nu erau considerate droguri. Toate sunt. Cam 600 sunt droguri de risc şi de mare risc şi vreo 300 sunt substanţe psihoactive. Deci toate sunt droguri. (…) Pe pliculeţe scria îngrăşământ natural, chestii din astea”, a declarat, pentru wall-street.ro, Mihaela Porime, procuror şef la structura centrală a DIICOT.

 

Pliculeţele au fost scoase la vânzare la 25 de bani bucata. Ele au fost confiscate în anul 2011, iar la acea vreme au fost expertizate şi încadrate la categoria seminţe de flori sau îngrăşământ natural. Numai că între timp legislaţia s-a schimbat, iar comercializare lor a devenit ilegală.

3 COMENTARII

  1. Ma… astia-s de toata groaza. Ar face bani si din ca.cat , in loc sa le distriga dra.cului pe toate… Eu nu stiu de ce nu-i lasa pe cei care efectueaza aceste „confiscari ” sa le distruga ei, din start … , daca constituie un pericol si/ori sunt interzise de lege ?! Prea mi se pare acest ANAF, un fel de CCR … !

  2. Da… si „ceaiurile ” … care sunt „de firma ” poate le cumpara chiar ei ! Mai, imi vine sa-mi trag „palme ” singur … de cata prostie exista in randul celor care trebuie sa vegheze la ordinea de drept in aceasta tzara si care , n-are importantza daca se pot scoate bani si din ca.cat !

LĂSAȚI UN MESAJ