Amenzi de peste 7.500 lei, aplicate şoferilor indisciplinaţi de poliţiştii din Beclean/ Bărbat din Blăjenii de Sus, prins fără permis

116

Peste 40 de amenzi, în valoare de circa 7.500 lei, au fost aplicate, miercuri, de poliţiştii din Beclean, şoferilor care au încălcat legea.  Totodată, un bărbat din Blăjenii de Sus a fost prins la volan fără permis de conducere, acesta alegându-se cu dosar penal.

 

La data de 1 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au derulat o acțiune pe raza de competență, pe linia combaterii nerespectării regimului legal de viteză şi a altor fapte care contravin prevederilor legale la regimul circulaţiei pe drumurile publice, având ca scop combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere„, transmite IPJ într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, cu această ocazie, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, din care 14 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 7.540 lei.

De asemenea s-a reținut un permis de conducere și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier. Astfel, la data de 1 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au depistat în trafic, un bărbat, de 41 ani, din Blăjenii de Sus în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ