Alcoolul te bagă după gratii! Doi năsăudeni, arestați preventiv

865

Doi tineri din Năsăud au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, aceștia fiind bănuiți de tentativă de omor. Fiind sub influența alcoolului, aceștia i-au „administrat”, duminică spre luni noaptea, o corecție unui amic, soră cu moartea. 

 

Potrivit surselor Gazeta de Bistrița, cei doi tineri ar fi frați, iar în noaptea de duminică spre luni, se aflau în casa unor amici la o petrecere. Și cum petrecerile sunt întodeauna stropite cu alcool, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Cei doi tineri, puși acum sub învinuire, s-au supărat pe un alt bărbat atât de tare, încât i-au tras o bătaie soră cu moartea.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, Poliția orașului Năsăud a fost sesizată, în noaptea de 7/8 octombrie, despre faptul că într-o locuință de pe raza orașului, are loc un scandal între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că, un năsăudean a organizat o petrecere la care au participat mai multe persoane. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi izbucnit un scandal spontan, iar doi tineri, de 20, respectiv 23 de ani, ambii din Năsăud ar fi agresat fizic pe un altul, de 33 de ani, din aceeași localitate„, precizează sursa citată.

Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare,însă cu ocazia examenului medico-legal medicii au ajuns la concluzia că leziunile suferite i-ar fi pus viața în primejdie.

Drept urmare, cei doi tineri au fost reținuți, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au demarat cercetări într-un un dosar penal de tentativă la infracțiunea de omor.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar marți au fost duși în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de instanță. Aceștia se află în prezent în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ