Alcoolul şi urmările lui: Tânăr din Feldru şi doi pasageri, la spital după ce s-au răsturnat cu maşina! Alţi 17 şoferi, transformaţi în pietoni

732

Sute de amenzi au fost aplicate într-o singură zi de poliţiştii din Bistriţa-Năsăud, iar 17 şoferi au fost transformaţi în pietoni din cauza excesului de viteză, dar şi pentru că au fost găsiţi băuţi la volan.

Printre cei depistaţi sub influenţa lui Bachus este şi un tânăr din Feldru care în această dimineaţă s-a răsturnat cu maşina după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă. În urma accidentului, atât şoferul, cât şi doi pasageri din autoturism s-au ales cu răni serioase şi au ajuns la spital.

 

 

Miercuri, 12 iulie, polițiștii bistrițeni au desfășurat acțiuni pentru reducerea riscului rutier și sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice, fiind folosite și autospeciale dotate cu aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 219 de sancţiuni contravenționale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 55.000 lei.

Față de 17 de conducători auto, polițiștii au luat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

 

În această dimineață, un tânăr de 26 ani, din Feldru, în timp ce conducea un  autoturism pe DN 17 D, între localitățile Ilva Mică și Feldru, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul acestuia, răsturnându-se pe un teren agricol din afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a celor doi pasageri care se aflau în autoturism.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ