Al treilea refuz semnat de Laura Kovesi

149
Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a trimit o nouă scrisoare către Parlament, în care anunță că nu se va prezenta nici de această dată audierile comisiei de anchetă parlamentară pentru alegerile din 2009.Este a treia oară când Kovesi a fost invitată și refuză să se prezinte, deși inclusiv Curtea Constituțională a stabilit că este obligată să o facă. Parlamentarii din comisie ar putea să depună o plângere penală pentru obstrucționarea activității comisiei sau să sesizeze CSM. O decizie a comisiei în acest sens ar urma să fie luată astăzi.

Comisia a fost înființată ca urmare a dezvăluirilor lui Dan Andronic, cu privire la întâlnire din seara alegerilor prezidențiale din 2009, de acasă de la Gabriel Oprea, la care ar fi participat, printre alții, Kovesi, Maior și Coldea.

content-image

content-image

content-image

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu poate Parlamentul Romaniei s-o determine sa se prezinte in fata sa, ptr a da niste explicatii , ca nu este acuzata de absolut nimic … ? Inseamna ca are un motiv temeinic sa n-0 faca. Cine nu-i cu „musca pe cusma „… n-are motive sa nu se prezinte si sa faca atatea tarantele. Ori Camera Legislativa din Parlament este slab pregatita profesional, ori efectiv nu se vrea si se complac in aceasta taraganeala… Pai forul legislativ-politic din tzara, poate emite orice lege doreste … daca are majoritate legislativa… si daca vrea cu adevarat sa faca acest lucru . De ce nu se completeaza legea prost facuta, cu masuri de constrangere fizica daca trebuie si sa fie dusa cu „fortza „… daca aceasta efectiv refuza cu incapatzanare sa se prezinte … ?! Chiar este „stat in stat „… si face ce vrea si ce doreste pentru ca ” i-e multi si nu pricepe ” … ?
    Parearea mea, este ca cine-i sincer, cinstit si nu are de ascuns absolut nimic, n-are de ce nu se duce, indiferent in fata oricui si pentru orice… sa dea niste explicatii… FARA SUPARARE ! Sunt curios daca indraznea sa faca ” cineva ” asta si pe vremea „impuscatului „… !!!

LĂSAȚI UN MESAJ