Agentul BGS Vlad Ciuruş, trimis în judecată pentru vătămare corporală! Anul trecut a mai agresat un bărbat în incinta Spitalului Judeţean

696

Agentul BGS Vlad Ciuruş a fost trimis în judecată de procurorii bistriţeni, pentru vătămare corporală, după ce ar fi agresat un bărbat. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Bistriţa în luna martie anul acesta. Acelaşi individ a agresat pe un alt bistriţean, în toamna anului trecut, în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud. Vlad Ciuruş a mai fost cercetat de procurori în 2015, agentul BGS fiind implicat în cazul morţii fostului judoka Gheorghe Bologh, acesta decedând după ce a fost lovit de Florin Peter, pe atunci şi el agent BGS. Trimis în judecată pentru purtare abuzivă, Ciuruş a scăpat atunci doar cu un avertisment.

 

Pe 23 septembrie seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, un bistriţean, N.B., se afla la Unitatea de Primiri Urgenţe cu un prieten, căruia i-a căzut un lemn pe mână în timp ce ajuta la o construcţie din Poiana Ilvei. Acesta din urmă a ajuns la urgenţă cu dureri destul de mari şi a fost pus să aştepte câteva ore bune. Cel care îl însoţea pe cel rănit, s-a arătat revoltat din cauză că amicul său avea de aşteptat atât de mult timp şi a luat o asistentă la întrebări. Angajata spitalului nu a stat mult pe gânduri şi a chemat agenţii BGS.

„Când am ajuns acolo prietenul meu, care mă ajuta la construcţia unei cabane în Poiana Ilvei, era deja galben de durere. Are un deget rupt şi mâna zdrobită. Asistenta care l-a preluat ne-a spus că trebuie să aştepte 3 ore pentru că aparatul pentru raze trebuie să se «odihnească» şi nu funcţionează cum trebuie. Atunci mi-am ieşit din minţi, pentru că omul ăsta avea dureri şi nu a primit nici măcar un calmant. Nu am jignit asistenta, dar ea mi-a spus: «Cine eşti tu să-mi spui ce să fac?» şi a chemat BGS-ul, cu care are contract spitalul”, a povestit la acea vreme victima lui Ciuruş.


Află mai multe detalii, cumpărând ziarul Gazeta de Bistrita de la orice punct de vânzare a presei.

5 COMENTARII

  1. Nu intelegem de ce nu s-a depus plangere penala si impotriva BGS-ului ca firma de paza si securitate, ptr ca derbedeul in cauza n-a actionat in numele sau ci al acestei firme de batausi .

    • Nu intelegem de ce nu s-a depus plangere penala impotriva BGS-ului in anul 2015,cand angajatii lor au omorat un om care a fost luat in custodia lor si care trebuia predat politiei, de ce nu a fost suspendata licenta de paza conform legii 333/2003 actualizata in 2014.Daca PROCURATURA ar fi fost corecta,acest eveniment putea fi evitat!

  2. Acest personaj a fost sanctionat cu avertisment dupa ce un om a murit prin complicitatea lui, adica a fost primul care a lovit victima, fapt demonstrat si a participat activ la tot macelul care a dus la decesul victimei.
    Cand participi activ la violente ce duc la decesul unui om si nu esti pedepsit , nu ai cum sa-ti inveti lectia. Acest personaj se comporta extrem de violent pentru ca asa este el si numai pin pedeapsa mai poate fi educat la aceasta varsta.
    Sper sa urmeze ceea ce merita!

LĂSAȚI UN MESAJ