Accesorii pentru o grădină perfectă

87

 

Când ai o grădină mare, îți vin tot felul de idei năstrușnice, doar e păcat să lași atâta spațiu să se irosească. Mai ales când ai atâția prieteni pe care i-ai vrea pe lângă tine, la distracție.

Așadar, ce nu poate lipsi dintr-o grădină care se dorește un spațiu primitor, cu multiple opțiuni pentru petrecerea timpului în aer liber?

Primul accesoriu obligatoriu este grătarul, cel pe care și-l doresc toți locatarii de la bloc, care au ajuns să și-l amplaseze în balcon sau în grădinița din spatele blocului, ca să aibă vecinii motive să-i înjure fiindcă le afumă casele și le deschid pofta de mititei.

Foișorul este un alt accesoriu care transformă diminețile de vară și serile răcoroase într-un adevărat deliciu. Ce poate fi mai plăcut decât să-ți bei cafeaua, bucurându-te de aerul curat al dimineții sau să lenevești seara sub razele lunii, la un pahar de vin?

Grădinița cu flori este visul fiecărei femei care stă la bloc. Grădinăritul este un obicei extrem de relaxant, iar plăcerea de vedea primăvara cum iti răsar primii ghiocei, iar toamna îți înfloresc parfumatele și pastelatele tufănele este inegalabilă.

Piscina este un alt accesoriu care își poate face viața frumoasă și prietenii fericiți. Un spațiu perfect pentru răcorire în zilele calde, pentru relaxare și pentru a face sport. În plus, petrecereile la piscină promit din start să fie un succes și-ți vor crește cota printre cunoștințele tale.

Cum își construiești o piscină

Oricât ar suna de frumos să ai o piscină, să-ți construiești una se poate dovedi destul de complicat, mai ales dacă-ți încolțește în minte ideea năstrușnică de a face totul pe cont propriu, fără a apela la ajutor specializat. Mare greșeală. Construcția în regim propriu a unei piscine presupune mulți pași, nu foart simpli, aprobări, planuri, multe variabile de luat în considerare și posibilitatea unui fiasco pe bani mulți. Și pentru că tot am menționat aspectul financiar, e bine de știut că nu vei ieși mai ieftin neapărat dacă-ți faci singur piscina, asta trecând peste faptul că există posibilitatea de a observa că după prima iarnă capodopera ta este distrusă. Pentru că, trist dar adevărat, de cele mai multe ori prețul oglindește calitatea produsului.

În acest context, recomand apelarea la o firmă specializată, care-ți poate oferi servicii complete, de calitate, de la proiectare, până la construcție, punerea în funcțiune și primul tratament al apei.

Varianta pe care v-o recomand, este cea a echipei de la Aqua Euro Consult, care se ocupă cu proiectarea și construirea de piscine, spa-uri, camere cu aburi, saune, dușuri dar și vestiare pentru spațiile de agrement cu apă. Mai mult, aceștia oferă, la cerere, și servicii de design pentru piscine, dar și consultanță sau management de proiect pentru construcția unei piscine sau a unui centru spa.

Odată luată decizia construcției unei piscine, îți recomand așadar să ceri ajutorul unor specialiști care-și pot transforma visele în realitate, în concordanță însă cu spațiul pe care-l ai la dispoziție și cu posibilitățile tale financiare.

Detalii despre serviciile oferite și datele de contact ale celor de la Aqua Euro Consult sunt disponibile pe piscinepremium.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ