A intrat cu turma pe terenul altuia și s-a ales cu dosar penal

137

Un bărbat din Josenii Bîrgăului s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, după ce în urmă cu o lună de zile acesta a intrat cu turma de oi pe un teren din satul Rusu Bîrgăului.

 

Potrivit IPJ BN, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar înregistrat iniţial cu autor necunoscut, poliţiştii Secţiei 2 au identificat un bărbat de 55 de ani din Josenii-Bârgăului bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere.

Astfel, poliţiştii au stabilit că în data de 22 aprilie a.c. bărbatul ar fi pătruns cu turma de oi pe un teren din Rusu-Bârgăului distrugând o poartă care făcea accesul pe respectivul teren. Valoarea prejudiciului este de 1.000 lei.

Cercetările continuă la postul de Poliţie din Josenii-Bârgăului.

 

Marius Vasilică

1 COMENTARIU

  1. Oooooo…. ce mare scofala. Pai aici in Romania, nimeni nu trebuie sa justifice cuiva, daca are animale, unde le pasuneaza si de unde are nutretul necesar acestora. Important este sa le aiba… si atat , ca azi-maine nu o sa mai tina nimeni animale de casa si pe campuri si paduri vom gasi numai animale salbatice, ca alea-s la moda acum, ca se tin fara cheltuiala de catre societatile de vanatoare, fara sa fie obligat nimeni sa le dea de mancare, acestea se reproduc singure, si prin distrugerea culturilor si terenurilor proprietarilor, fara ca acestia sa aiba voie sa le ucida ( ca-i braconaj ) , fac scula mare pe seama avutiei nationale … prin vanzarea acestora celor pasionati de vanatoare …
    Pai peste tot, ciobanii pasuneaza cand, unde si cum vor muschii lor, fara nici un control viabil, au la stani cati caini considera ciobanul ca are nevoie sau ba… si trece pe unde vrea, cand vrea si face ce vreau muschii lui… iar procedura constatarii pagubelor si repararea lor, este atat de incalcita , de greoaie si de anevoioasa, ca oamenii mai bine renuntza la pagube si daca cineva tot se incumeta sa-si faca singur dreptate, recurge la cea mai directa si mai viabila si eficenta masura romaneasca si anume ” batuta de pe Somes , Mures, Olt, Jiu… sau alt tzinut … si/sau parul in cap ” … care este SFANT PENTRU CIO.PAR.LANI .

LĂSAȚI UN MESAJ