A furat o maşină din Coşbuc şi s-a dus să dea lovitura şi în Salva/ Recomandările poliţiştilor

777

Abia a trecut pragul majoratului, un tânăr din Coşbuc s-a ales cu dosar penal. Duminică spre luni, acesta a furat din comuna în care locuieşte o maşină, după care s-a deplasat în Salva. Aici a ochit o altă maşină neasigurată, din care a furat bunuri în valoare de câteva sute de lei.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 4 octombrie a.c., un bărbat din Salva a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i s-au sustras mai multe bunuri, din autoturismul proprietate personală, aflat parcat şi neasigurat în apropierea imobilului în care locuieşte.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud a rezultat faptul că, în noaptea de 3/4 octombrie a.c., un tânăr de 18 ani, din Coșbuc, ar fi sustras un autoturism din localitatea Coșbuc, parcat și neasigurat, cu care s-a deplasat în localitatea Salva, unde ar fi sustras bunuri, în valoare totală de 500 de lei, aflate în autoturismul persoanei reclamante „, arată sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunile de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

RECOMNADĂRILE POLIŢIŞTILOR

NU UITAȚI: hoții au nevoie de ajutorul tău, fiți precauți!

 

  • de fiecare dată când părăsiţi autoturismul, să nu lăsaţi la vedere, în interiorul acestuia, obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor din autoturisme, exemplificând în acest sens: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip „Diplomat”, aparatură electronică, etc.;
  • dacă locuiţi la casă, parcaţi-vă autoturismul în curte sau în garaj;
  • asigurați-vă autoturismele prin încuierea uşilor, a geamurilor;
  • nu lăsaţi în autoturism documente, obiecte personale, sau ale autoturismului, pentru că acestea pot fi folosite de infractori;
  • parcați în locuri bine iluminate sau în locuri unde pot fi observate în permanenţă, nu în locuri izolate;
  • manifestați vigilenţă şi spirit civic în cazul în care observaţi hoţi “în acţiune”, prin comportamente de descurajare a acestora şi alertarea poliţiei la numărul de urgenţă 112.

 

Sursă foto: craiovaforum.ro

2 COMENTARII

  1. … si/sau puneti in masina un „sarpe veninos ” … si stati linistiti, ca ceea ce merita moci.co.sul… aia se va intampla . In America, americanii pun explozivi, sau „gaze care ucid” si cand da drumul mizerabilul la masina, s-a ” ars ” si nimeni nu-i condamna in nici un fel pe proprietari . De ce nu-ar putea fi libera si la noi aceasta „practica ” ? Va spun tot eu, ptr ca aici este tzara in care drepturi au numai hotii, a talharii si golanii si victimele si oamnii cinstriti, n-au nici un drept .

LĂSAȚI UN MESAJ