A crezut că dă lovitura vieții în Beclean, dar a ajuns pe mâinile polițiștilor

115

O femeie originară din Dej este bănuită de polițiști că în urmă cu 4 zile ar fi intrat într-o locuință din Beclean de unde ar fi furat mai multe bunuri, în valoare de câteva mii de lei. După ce a fost identificată de oamenii legii, dejeanca a fost reținută pentru 24 de ore și ar putea sta după gratii în următoarele 30 de zile.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 17 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției orașului Beclean au identificat o femeie de 30 ani, din Dej, județul Cluj, bănuită de comiterea faptei.

Astfel, femeia este cercetată pentru faptul că, la data de 14 aprilie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință de pe raza orașului Beclean bani și mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.500 lei.

Față de aceasta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ