Lemne confiscate la Năsăud și amenzi de 10.000 de lei

570

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu Garda Forestieră au acționat, zilele trecute, pentru combaterea delictelor silvice, pe raza județului.

Cu această ocazie au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010, în valoare totală de 10.000 de lei și s-a confiscat cantitatea de 3 mc de material lemnos.

De asemenea, ca urmare a unor controale efectuate în trafic, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au aplicat o sancțiune contravențională și au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 1,5 mc material lemnos și un autovehicul folosit la comiterea contravenţiei.

2 COMENTARII

  1. 3 mc de material lemnos…si asta se da la ziar ? Dar altii care fura cu camioanele, bustean clasa I, iar politia si garda se fac ca nu-i vad, astia unde sunt, in care articol de ziare ?

  2. Pana cand nu vor fi obligate prin lege, toate ocoalele silvice, sa-si exploateze ei padurea pe care o administreaza si sa-si creeze depozite cu lemne de consum catre populatie, de unde cu caracter permanent lumea sa si le poata cumpara legal, acest „flagel national ” nu se va incheia.
    Este simplu ca rand pe rand, sa tot „plesnesti” cate un „prapadit” care-si permite in disperarea sa, sa-si achizitioneze de undeva niste lemne pentru foc , pentru ca nu are alta viarianta , sa-l amendezi si sa i le confisti si alta este ca atunci cand are posibilitatea … s-o faca legal . NU ASTA ESTE SOLUTIA STIMATI GUVERNANTI si stimati „politisti sau jandarmi ” care sistematic sunteti fortatzi sa „dati cu parul si/sau cu bota ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ