Sebastian Ghiţă a declarat, într-o nouă înregistrare publicată de România TV, că fostul preşedinte Traian Băsescu are înregistrări cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi si Camelia Bogdan, unele discuţii având loc în biroul său şi a prezentat o înregistrare în care interlocutor ar fi chiar fostul preşedinte care spune că ştie cum a fost condamnat Dan Voiculescu şi cum era aranjată mutarea Cameliei Bogdan în locul magistratului Mustaţă. Iar de toate acestea avea cunoştinţă şi Florian Coldea, adjunctul şefului SRI. Şi tot Coldea ar fi implicat şi în fabricarea dosarului lui Adrian Sârbu, susţine Ghiţă, dosar care s-a făcut pe „adresa secretă a lui Florian Coldea”

„Sunt multe persoane cărora în aceşti 10 ani li s-au făcut mari nedreptăţi. Cazurile pe care le cunosc îndeaproape cu amănunte şi ştiu cât de nedrept, incorect au fost aranjate şi măsluite sunt cel al lui Adrian Năstase, al lui Şereş, felul în care lui Geoană i s-au furat alegerile, felul în care au fost păcăliţi milioane de români la suspendarea lui Băsescu, felul în care a fost deturnată voinţa Monei Pivniceru la numirea lui Kovesi, cazul lui Voiculescu cu Camelia Bogdan şi judecatorul Mustaţă, felul in care s-a măsluit dosarul Voiculescu-Bendei, felul în care s-a arajat dosarul Sârbu pe adresa secretă a lui Florian Coldea”, afirmă Sebastian Ghiţă într-o nouă înregistrare făcută publică de România Tv.

Fostul parlamentar vorbeşte de implicarea prim-adjunctului directorului Serviciului Român de Informaţii în fabricarea unui dosar, după ce acelaşi Sebastian Ghiţă a declarat anterior că are informaţii despre cum “acest sistem represiv l-a executat pe Adrian Sârbu. Toate dosarele cu patroni de media au fost măsluite, aranjate”.

1 COMENTARIU

  1. Vedeti cum cei de la „putere” de multe ori creaza „monstrii”…?
    Oficial, magistratii, militarii si alte categorii prevazute de legile speciale, n-au voie sa faca politica si nici sa faca parte din anumite partide, dar „optiunea politica , personala ” n-o poate ingradi nimeni.
    Peste tot exista „oameni ” cu functii ( fie ele si de magistrati ) si de „stanga ” si ” de dreapta ” … Problema este ca absolut peste tot ( ati vazut cum si domnul Tramp in America … la alegerile recente… ) folosesc persoane cu functii importante in „jocurile politice ” , nu numai aici la noi.
    Este greu de „starpit ” astfel de jigodii, ptr ca cei care pe langa sarcinile de serviciu se implica in astfel de „jocuri politice ” sunt niste ” jigotii ” … Unii procurori si judecatori „de dreapta ” permanent o sa f..ta ” politrucii de stanga ” si invers … dar nu in majoritate ci cu totul izolat, pentru ca marea lor majoritate, sunt oameni foarte bine pregatiti profesional, foarte bine intentionati si nu-si risca viatza, profesia si libertatea implicandu-se in jocuri murdare , deoarece va veni o zi de „scadentza ” si pentru acestia…
    In lumea asta „nimic nu-i de gratis ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.