A fost lansat proiectul ”Scrie-i lui Moș Crăciun”.

Astfel, s-a amplasat o urnă fixă în Piața Petru Rareș din centrul municipiului Bistrița, unde este amenajat un părculeț al copiilor.

„Aici, copiii împreună cu părinții vor putea să lase scrisori lui Moș Crăciun. De asemenea, ei vor lăsa datele de contact ale părinților (număr de telefon și adresă). Cele mai impresionante povești vor fi publicate și oricine va dori, va putea fi ajutorul lui Moș Crăciun și va putea face o bucurie unui copil care nu l-a întâlnit niciodată pe cel mai iubit Moș”, se arată într-un comunicat.

Lansarea proiectului a avut loc în același timp cu concertul trupei ”Gașca Zurli”, ocazionat de deschiderea iluminatului festiv în Piața Petru Rareș din fața Consiliului Județean.

Proiectul are următorul program:
30 noiembrie – 17 decembrie – depunerea scrisorilor;
17 – 19 decembrie – analiza scrisorilor și identificarea ajutoarelor lui Moș Crăciun;
21, 22, 23 decembrie – împărțirea darurilor.

„În tot acest acest interval, pe pagina de Facebook a proiectului și pe cea a ÎmparteBucurie.ro vor fi promovate cele mai interesante și impresionante povești, iar oamenii care vor să fie ajutorul lui Moș Crăciun în această iarnă, nu trebuie decât să ne contacteze pe Facebook sau la numărul de telefon 0769 592458”, se arată în același comunicat.

De asemenea, președintele CJ BN, Radu Moldovan, a rămas surprins de câți de mulți bistrițeni au fost prezenți la aprinderea luminilor de Crăciun, dar și de reprezentația oferitp de Galca Zurli.

„Vreau să îi mulțumesc din suflet Mirelei Retegan și colegilor ei extraordinari din Gașca Zurli, care în seara asta au făcut un show de zile mari în piațeta din fața Consiliului Județean!
Bunul Dumnezeu a ținut cu noi și într-o zi în care a plouat aproape tot timpul, a făcut o fereastră de aproximativ o oră pentru ca mii de copilași, părinți și bunici să poată asista la concertul Zurli și la aprinderea celor peste 30.000 de beculețe din Piața Petru Rareș.
După cât de mulți copilași minunați am văzut în această seară, sunt convins că Municipiul Bistrița și județul Bistrița-Năsăud au viitor, și nu orice viitor ci unul frumos! Vreau să îi felicit pe părinții și bunicii care au crescut niște copilași minunați, frumoși și bine educați și vreau să îi asigur de toată dragostea și respectul meu!
De mult timp nu am mai trăit o bucurie atât de mare, să văd atât de multe chipuri fericite! De asemenea, atât de mulți oameni nu am văzut în Piața Petru Rareș de la Revoluția din 1989!
Mă declar cucerit iremediabil de Gașca Zurli și de minunații lor fani de aici, din Bistrița „, a precizat Moldovan.

foto: FB Radu Moldovan
gasca zurli 3 (1)

gasca zurli 3 (2)

gasca zurli-radu moldovan 2

gasca zurli-radu moldovan

lumini craciun 1

lumini craciun 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.