Organizaţia municipală a Partidului Ecologist Român a început pregătirile pentru alegerile locale din vara anului 2016.

„Sperăm ca după alegerile din 2016 să ne putem poziționa politic corespunzător din nou, în Consiliul Local, cel puțin. Sperăm noi cu 2, dacă nu îndrăznesc prea mult poate chiar cu 3 persoane, în Consiliu.
Numele meu este Cristian Țetcu și în urma alegerilor din 3 seprembrie 2015, am fost ales ca și președinte al organizației municipale și bineînțeles președinte al biroului permanent municipal al Partidului Ecologist Român Bistrița. Alături de mine, în echipă mai există 10 persoane, care au diferite funcții și bineînțeles diferite responsabilități și obligații în cadrul organizației. Am încercat din septembrie să ne punem la punct lucrurile care nu erau foarte clare în organizație. În acest sens pot să vă spun că ne-am identificat membrii ca fiind într-un număr de aproximativ 200 de persoane”, a declarat Cristian Țetcu, în cadrul unei conferințe.

În privinţa unor posibili candidaţi pe care PER ar putea să îi propună pentru luna iunie a lui 2016, Ţetcu şi-a infirmat candidatura la primăria Bistriţa, singurele lucruri certe fiind intrarea PER în lupta pentru primăria Şieu Odorhei sau ocuparea a trei locuri în viitorul consiliu municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.