30 de kilograme de canbis capturate de DIICOT

134
Un tânăr de 27 de ani din Capitală, Sebastian Niculae, a fost reţinut vineri de procurorii DIICOT, după ce în locuinţa acestuia din Sectorul 2 au fost găsite 30 de kilograme de canabis.
Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii şi ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au efectuat joi o percheziţie la locuinţa lui Sebastian Niculae, situată în Sectorul 2, ocazie cu care a fost găsită cantitatea de 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masă vegetală uscată, precum şi o cultură indoor care conţinea 16 plante canabis şi 23 de grame de rezină de canabis.
De asemenea, au fost găsite sisteme complete de întreţinere a culturii indoor de canabis (instalaţii de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programată, reflectare a luminii, ermetizare şi de încălzire) şi sisteme complete de preparare şi ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare).Totodată, a fost ridicată suma de 5.100 de lei, susceptibilă a proveni din traficul de droguri, precum şi telefoane mobile şi cartele.

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ