Românul CONDAMNAT LA MOARTE în Malaysia, scapă de pedeapsă!

285
Sursa foto: facebook.com

Organizațiile internaționale ale drepturilor omului și diplomații străini au luat decizia de a renunța la pedeapsa cu moartea și de a oprii executarea tuturor pedepselor capitale din Malaysia. Românul, Ionuț Gologan se află printre cei care vor beneficia de această decizie.

 

Ionuț Gologan a fost condamnat definitiv la moarte în Malaysia, în anul 2016, pentru trafic de droguri.

 Legea care prevede abolirea pedepsei capitale va fi discutată luni în parlamentul malaezian. „Toate pedepsele cu moartea vor fi oprite. Definitiv”, a declarat ministrul Legii, Vui Keong, pentru Channel NewsAsia.

 

Peste 1.200 de persoane sunt în detenție, condamnate la moarte, în Malaezia, unde execuțiile au loc prin spânzurare. Cei mai mulți deținuți au fost condamnați pentru crime, răpiri, trafic de droguri sau trădare, potrivit G4Media.

 

1 COMENTARIU

  1. Io nu l-as fi iertat in nici un caz pe go.lanul asta si pe toti smecherii de acest genul , sub nici o forma ! Acolo sa stea sa-i putrezeasca cioantele prin parnaiele straine , sa-l faca „aia ” … ” fetitza ” pana da in balbaiala ! Ce atata „protectie … pentru toti nemernicii astia ? Ne-a facut de tot ca.catul pe unde a umblat … Uitati-va numa ce moaca de bo. rf. as ordinar are … !

LĂSAȚI UN MESAJ