Raluca Turcan (PNL): Dragnea şi Dăncilă fac tot posibilul să genereze sancţiuni la adresa României

35

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă, subminează „ordinea constituţională” şi „angajamentele internaţionale”, punând România în „pericolul iminent” de a fi scancţionată la nivel european. 

 

„Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă subminează ordinea constituţională a României şi angajamentele noastre internaţionale.Prin acţiunile lor, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă nu doar că se plasează în afara Constituţiei României ci transmit şi mesajul că guvernarea PSD-ALDE şi-a asumat încălcarea Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană. Prin atacurile la adresa justiţiei, a statului de drept şi a libertăţilor fundamentale, prin inducerea în eroare a Comisiei Europene şi a Parlamentului European, Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă fac tot posibilul să genereze sancţiuni la adresa României”, a scris Raluca Turcan, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, aceasta a adăugat că PSD-ALDE nu vrea să respecte angajamentelor internaţionale care au făcut posibilă aderarea ţării noastre la UE.

„Represiunea brutală din Piaţa Victoriei, atacurile la adresa presei independente, pilon al democraţiei, ca şi acţiunile de subminare a statului de drept transmit mesajul că guvernarea PSD-ALDE nu doreşte respectarea criteriilor politice care au făcut posibilă aderarea noastră la Uniune Europeană. Consider că România se confruntă cu pericolul iminent al sancţiunilor europene, inclusiv de natură financiară, din cauza acţiunilor iresponsabile ale celor doi. Acţiunea anti-naţională a infractorilor şi a interpuşilor lor semi-analfabeţi trebuie oprită de urgenţă!”, a subliniat Turcan.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Nu doamna draga, nu face pentru asa ceva, ci efectiv se opune ( in stilul sau personal si al politicilor coalitiei de guvernare ) la toate naroziile celor din strainatate, care vor efectiv sa ne desfiintzeze ca natiune si ca tzara ! Cred ca „locul ” nostru in aceasta (M) … UE ne este locul ci mai degraba acolo de unde cu disperare ( cu nadragii rupti in c*r ) am ” fugit ” si tot cu disperare incercam sa ne asezam la aceiasi masa cu cei care „poarta frack ” .
    In Romania, suntem doua cetegorii de oameni, dintre care unii vrem sa mergem inspre ” cea ” … si altii care vrem sa mergem inapoi inspre ” hais ” si daca ar fi liber accesul la arme de foc, cu siguranta ne-am impuisca intre noi , NOI FIIND PROPRII NOSTRI DUSMANI !

LĂSAȚI UN MESAJ