Un şofer din Craiova a lovit cu telefonul în faţă un poliţist care încerca să-l imobilizeze, incidentul s-a produs miercuri seara, iar şoferul a fost reţinut.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, doi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au încercat să oprească, miercuri seara, un şofer care a făcut o depăşire neregulamentară pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei.

Şoferul nu a oprit la semnal, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui, reuşind blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care poliţiştii încercau să-l imobilizeze, şoferul l-a lovit pe unul dintre ei cu telefonul în faţă.

De asemenea, pentru prinderea şoferului au fost trase mai multe focuri de armă, în plan vertical. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit Mediafax.

2 COMENTARII

  1. Dati domnilor demnitari ( parlamentari sau politruci, cum vreti sa le ziceti … ) ” mana libera ” politiei si jandarmeriei sa-i impuste pe toti golanii astia si sa puna bota pe ei de sa le sara fulgii , ptr ca asa cum si ce se intampla astazi in Romania, numai democratie , ordine si securitate publica nu mai inseamna !
    Or face si abuzuri, nu zic ba… dar lasati-i sa-si faca treaba asa cum se intampla si-n America Frantza, sau Germania , China, sau tzarile arabe… unde-i „croieste ” de dracu-i ia pe toti acesti nemernici si golani fara capatai ! Mai lasati dr.acului ” drepturile golanilor ” si aplicati-le pe cele ale ” oamenilor muncitori, cuminti , harnici si cinstiti ” , iar ipotriva fortelor publice care fac abuzuri, exista suficienti ” nasi „… care sa-i monitorizeze .

  2. Cand aud expresia asta idioata cu focuri de arma trase in plan vertical, ma intreb daca se va termina vreodata cu prostiile astea. Adica oamenii astia sunt platiti ca sa apere cetatenii, au in dotare armamentul de serviciu, asa slab cum este si neschimbat de secole, dar ei nu se folosesc de arma de frica sa nu-si piarda locul de munca din cauza unor regulamente imbecile care inca mai exista in Politia Romana…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.