Peste 1.500 de perechi de încălţăminte contrafăcută, în valoare de aproape un milion de lei a fost confiscată în Portul Constanţa Sud Agigea. Marfa a ajuns din China şi era destinată unei firme din Bucureşti. 

 

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au făcut controlul amănunţit la un container sosit din China, iar echipajele de control au descoperit 1.600 de perechi de încălţăminte, bunuri contrafăcute, potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă.

Mărfurile erau destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti, iar administratorul firmei este un cetăţean chinez în vârstă de 33 de ani, cu reşedinţa în judeţul Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun, a precizat Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.